.
اطلاعات کاربری
درباره ما
دوستان
خبرنامه
آخرین مطالب
لینکستان
دیگر موارد
آمار وب سایت

آیا نمایندگان می‌توانند رئیس‌جمهور را استیضاح کنند؟

 

برخی نمایندگان مجلس شورای اسلامی می‌گویند که در اعتراض به آنچه " عدم توان مدیریتی رئیس‌جمهور روحانی" و " وضعیت نابسامان اقتصادی" خوانده‌اند ، طرح عدم کفایت سیاسی رئیس‌جمهور را تنظیم کرده‌اند.

برخی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی می‌گویند در اعتراض به" عدم توان مدیریتی رئیس‌جمهور روحانی" و " وضعیت نابسامان اقتصادی"  طرح عدم کفایت سیاسی رئیس‌جمهور را تنظیم و به امضای برخی دیگر از نمایندگان مجلس رسانده‌اند. اما یکی از سؤالاتی که از سوی مخاطبان  مطرح شده ، درباره اصل این طرح است؟ که آیا نمایندگان مجلس چنین حق و اختیاری دارند؟ و اگر چنین حقی برای نمایندگان در قانون اساسی محترم شمرده شده، روش و مکانیزم اجرای آن چیست؟ چه تعداد از نمایندگان، چگونه و با چه روشی می‌توانند طرح عدم کفایت رئیس جمهور را تنظیم و اجرا کنند.

 

اصل 89 قانون اساسی درباره اختیارات نمایندگان در قبال وزرا و رئیس‌جمهور تصریح کرده است، "نمایندگان مجلس شورای اسلامی می توانند در مواردی که لازم می دانند هیات وزیران یا هر یک از وزرا را استیضاح کنند، استیضاح وقتی قابل طرح در مجلس است که با امضای حداقل ده نفر از نمایندگان به مجلس تقدیم شود. هیات وزیران یا وزیر مورد استیضاح باید ظرف مدت ده روز پس از طرح آن در مجلس حاضر شود و به آن پاسخ گوید و از مجلس رای اعتماد بخواهد. در صورت عدم حضور هیات وزیران یا وزیر برای پاسخ ، نمایندگان مزبور درباره استیضاح خود توضیحات لازم را می دهند و در صورتی که مجلس مقتضی بداند اعلام رای عدم اعتماد خواهد کرد. اگر مجلس رای اعتماد نداد هیات وزیران یا وزیر مورد استیضاح عزل می شود. در هر دو صورت وزرای مورد استیضاح نمی توانند درهیات وزیرانی که بلافاصله بعد از آن تشکیل می شود عضویت پیداکنند. 2. در صورتی که حداقل یک سوم از نمایندگان مجلس شورای اسلامی رئیس جمهور را در مقام اجرای وظایف مدیریت قوه مجریه و اداره امور اجرایی کشور مورد استیضاح قرار دهند، رئیس جمهور باید ظرف مدت یک ماه پس از طرح آن در مجلس حاضرشود و در خصوص مسائل مطرح شده توضیحات کافی بدهد. درصورتی که پس از بیانات نمایندگان مخالف و موافق و پاسخ رئیس جمهور، اکثریت دوسوم کل نمایندگان به عدم کفایت رئیس جمهوررای دادند، مراتب جهت اجرای بند 10 اصل یک صد و دهم به اطلاع مقام رهبری می رسد.

اما روش اجرای این طرح در آئین‌نامه داخلی مجلس شورای اسلامی قید شده و قانون اساسی صرفاً به کلیات حقوقی و اختیارات نماندگان پرداخته است. آئین نامه درباره روش اجرای این طرح تصریح کرده است
‌ماده 1 - تقاضای رأی به عدم کفایت سیاسی رئیس جمهور وقتی قابل طرح در مجلس است که حداقل به امضای یک سوم نمایندگان‌منتخب رسیده باشد.
‌ماده 2 - تقاضای مزبور باید کتباً در جلسه علنی به رئیس مجلس داده شده، این تقاضا باید در اولین جلسه قرائت و از رسانه‌های گروهی به اطلاع‌عموم برسد.
‌ماده 3 - وقت برای مذاکره طرفین هر کدام حداکثر پنج ساعت خواهد بود که متناوباً انجام می‌پذیرد.
‌تبصره 1 : مدت صحبت برای هر یک از موافقین یا مخالفین حداکثر نیم ساعت خواهد بود که با رأی مجلس تا یک ساعت قابل تمدید است.
‌تبصره 2 : رئیس جمهور می‌تواند در جلسات شرکت نماید و پنج ساعت وقت به ایشان و نمایندگان موافق وی تعلق دارد و هر طور که بخواهند‌می‌توانند تقسیم نمایند.
‌ماده 4 - رأی‌گیری در مورد عدم کفایت سیاسی رئیس جمهور علنی با ورقه بوده و با رأی دو سوم نمایندگان حاضر در جلسه به تصویب می‌رسد.
‌قانون فوق مشتمل بر چهار ماده و دو تبصره در جلسه علنی چهارشنبه 1360.3.27 با حضور اعضای شورای نگهبان به تصویب مجلس رسیده و‌شورای نگهبان آن را تأیید نموده است.

و اما، گرچه این طرح مطابق اختیارات تصریح شده نمایندگان مجلس شورای اسلامی است اما تعداد متقاضیان تا کنون به گفته حسین نقوی 10 نفر هستند. لذا میزان امضا اجازه ارائه طرح و حتی تقدیم آن به هیئت رئیسه مجلس را نمی‌دهد.

البته در این بین، برخی نمایندگان مجلس همچون احمد سالک، مطرح شدن چنین طرحی را برای اقتصاد کشور نافع نمی‌دانند و می‌گویند که تجربه نشان داده که چنین تلنگر‌های به برخی مسئولین نتیجه بخش نبوده است اما سید حسین نقوی دیگر نماینده اصولگرای مجلس، می‌گوید که این طرح مخالفان قابل توجهی در مجلس دارد اما حامیان که فعلا به گفته او، 10 نفر هستند اصرار دارند که طرح به سرانجام برسد.

بر همین اساس، برخی کارشناسان و تحلیل‌گران نیز می‌گویند، طرح عدم کفایت سیاسی رئیس‌جمهور  در شرایط کنونی در بعد داخلی و بین‌المللی نتیجه خاصی برای کشور نخواهد داشت و حتی ممکن است به گفته آنها به تنش‌های سیاسی در کشور دامن بزند؛ اما جواد کریمی قدوسی نماینده مردم مشهد در مجلس شورای اسلامی این نظر را رد کرده و می‌گوید که این طرح، جزو اختیارات قانونی نمانیدگان مجلس است و نمایندگان برای دفاع از حقوق مردم پاسدار قانون اساسی باشند و برای دفاع از حقوق مردم از هیچ اقدامی دریغ نکنند.

به هر تقدیر، این طرح با 10 امضا در مجلس مطرح شده و اجرای این طرح با این تعداد امضا به لحاظ قانونی مقدور نیست و باید دید که آیا موافقان این طرح می‌تواند آنرا برای اجرا به نصاب لازم برسانند یا آنکه کار در حد زمزمه باقی خواهد ماند.

 



:: بازدید از این مطلب : 372
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
ن : smsreson
ت : دو شنبه 6 اسفند 1397
.

رشد فزاینده تبلیغات پیامکی

 

 

 

پنل اس ام اس

 

متن از پنل اس ام اس شیراز

 

در  اوایل  سال جاری ، گزارشی توسط مدیران  اجرایی منتشر شد که : تنها 20 ٪ از بازاریابان از پنل پیامک وپنل اس ام اس استفاده می کنند . با این وجود ، این آمار از نوامبر سال 2017 تا 235 ٪  توسط تیم هایبازاریابی اس ام اسی و تبلیغات پیامکی افزایش می یابد . علیرغم آمار آهسته ی در حال تغییر ، واضح است که تغییرات در حال صورت گرفتن است.

 

در عین حال متوسط آمار باز کردن ایمیل ، به طور چشمگیری کاهش یافته است ، روزانه ​​افراد به وسیله ایمیل های مختلف بمباران می شوند که تمایلی برای خواندن و دیدن آن ندارند و آنها را در لیست اسپم قرار داده اند ، حتی گوگل هم فیلتر کردن پیام ها را آغاز کرده است ، به طوری که Gmail کاربران را با پیام هایی از مخاطبان معمول خود باز می کند.

 

زیبایی بازاریابی پیامکی عدم وجود این پیامها و حذف این فیلترها است. پنل پیامک شیراز به شکلی طراحی شده است که عملا برای رسیدن به مخاطبان خود تضمین شده است . اغلب ، پیام تحویل داده می شود و پیام مشاهده می شود.

 

 

ارسال بلک لیست ** تبلیغات صوتی ** نمایندگی پنل پیامک شیراز *

نمایندگی پیامک ** پنل پیامک شیراز ** ارسال انبوه سیم کارت *

 

 

به نظر شما متوسط ​​پیام روزانه در صندوق پستی شما چقدر است؟ آیا شما به سختی وارد سیستم میشوید تا 78 پیام جدید خود را مشاهده کنید؟ یا به صورت اتوماتیک فرض می کنید که 70 پیام از آن اسپم هستند؟ استفاده از اپراتور تبلیغات صوتی و پیامک صوتی ، پیامدهای منفی مشابهی ندارد. مدیران بازاریابی از اشتباهات ایمیل مطلع شده اند و اکنون از اینکه آنها فقط با افرادی که به طور صریح خواسته شده است با آنها تماس بگیرند ، اطمینان دارند.

 

این نوع ارتباط ، برای راحتی مصرف کنندگان و کسب و کار به طور یکسان انجام می شود . تبلیغات اس ام اسی   می تواند زمانی که مردم انتظار ندارند به دست آنها برسد ، که اغلب دقیقا زمانی است که آنها نیاز به شنیدن پیام شما  دارند . اگر یک مشتری تصمیم برای خرید روزانه داشته باشد ، استراتژی های بازاریابی تلفن همراه بیشترین مزیت های  را برای برقراری ارتباط و  معاملات در اختیارتان میگذارد.        

 

در حال که استفاده از گوشی های هوشمند افزایش یافته است ، مرورگر دسکتاپ کمتر مورد استفاده قرار میگیرد . با استفاده از نمایندگی پنل پیامک و پنل نمایندگی مردم می توانند بدون در نظر گرفتن موقعیت مکانی و بر اساس تقاضا ، در زمان واقعی ارتباطات بین دو طرف که می خواهند با یکدیگر در ارتباط باشند ، شرایط مهیا میشود.

 

.تبلیغات موثر بهترین گزینه برای پیشرفت و ارتقا کسب و کارتان است

.ما توان آن را داریم تا صدای شما را به گوش همه برسانیم

09164900129**07137325725

شرکت تک رایان سپهر خاورمیانه



:: برچسب‌ها: تبلیغات صوتی , پیامک صوتی , بازاریابی پیامکی , پنل اس ام اس , بازاریابی اس ام اسی , کلمات کلیدی , 50001400 , سرویس پیام کوتاه , پنل پیامک , پنل پیامک پیام رسون , نمایندگی پیامک , نمایندگی پیامک پیام رسون , پنل اس ام اس شیراز , پنل پیامک شیراز , پنل کاربری پیامک , پنل نمایندگی پیامک ,
:: بازدید از این مطلب : 434
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
ن : smsreson
ت : یک شنبه 5 اسفند 1397
.

تحریم مشکل حادی برای کشور ایجاد نمی‌کند ، در عمل ثابت کردیم ، اقتصاد ایران بن‎بست ندارد.

 

 

فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیا(ص) گفت : امروز بعد از آنکه دشمن تمامی راهها از جمله راه‌های نظامی و سیاسی را امتحان کرد و دید که نمی‌تواند به صفوف متحد مردم نفوذ کرده و آسیبی به کشور برساند، بخش اقتصادی کشور را هدف گرفته است.

چهل سال از پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی می‌گذرد و در این مدت ، با همت جوانان غیور این مرز و بوم ، نهادها و ارگان‌هایی در بستر جمهوری اسلامی ایران تشکیل شده‌اند که با تلاشی جهادگونه ، توانمندی‌ها و دستاوردهای متعددی برای کشور عزیزمان ایران به‌ارمغان آورده‌اند.

بدون شک یکی از این نهادهای مؤثر در عرصه اقتصادی کشور، قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء(ص) است که کنار دولت و بخش خصوصی ، به‌عنوان بازوی توانمند ایران اسلامی ظاهر شده و هر جا نیاز به حضور جهادگونه متخصصان این قرارگاه بوده ، شاهد نقش‌آفرینی آنها در پروژه‌های مهم و زیربنایی کشور بوده‌ایم.

در چهل‌سالگی انقلاب اسلامی با «سعید محمد» فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء(ص) به گفت‌وگو نشسته‌ایم تا دستاوردها و توانمندی‌های این نهاد موفق جمهوری اسلامی ایران را از زبان فرمانده جویا شویم.

آنچه در ادامه آمده حاصل بخش نخست این گفت ‌وگو است.

 

**قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء(ص) ، به‌حق مولود خلف انقلاب اسلامی است. بفرمایید : که این فرزند خلف چه دستاوردهایی برای کشورمان داشته و در چهل‌سالگی انقلاب به چه توانمندی‌هایی رسیده؟

قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء(ص) از سال 1368 بلافاصله بعد از اتمام جنگ تحمیلی بر اساس اصل 147 قانون اساسی که به نیروهای مسلح این اجازه را می‌دهد که در زمان صلح بتواند با توان و تجربه خودشان به سازندگی کشور عزیزمان کمک کنند و در آن زمان هم با فقدان پیمانکاران توانمند و تحلیل رفتن توان پیمانکاری در کشور مواجه بودیم ، لذا مجموع سپاه پاسداران انقلاب اسلامی بر آن شد که در حوزه احداث زیرساخت‌های کشور کمک کند و با آرایش تیم‌های مهندسی خودش که از تجربه بسیار غنی در دوران دفاع مقدس برخوردار شده بودند ، در حوزه‌های مختلف به‌کمک دولت در آن زمان شتافت و سعی بر آن شد که خلأ شرکت‌های خارجی پر شود.

همه زیرساختها در زمان جنگ تحمیلی آسیب دیده بود و در بخش‌های مختلف سدسازی ، نیروگاه‌سازی ، راه‌سازی ، ریلی ، پالایشگاهی ، پتروشیمی و تقریباً در تمامی حوزه‌ها کشور خلأ داشت و اگر قرار بود در آن زمان ساخت‌وساز ما به‌صورت جدی پیگیری شود ، قطعاً یک نگاه عمیقی باید به توان خارج از کشور می‌شد ؛ منتها با خودباوری مجموعه نیروهای انقلاب و تکیه بر جوانان و اعتقاد به مبحث "ما می‌توانیم" که حضرت امام در وجود تک تک مردم عزیز کشورمان نهادینه کرده بودند ، قرارگاه هم به‌عنوان فرزند حضرت امام در تلاش بود تا در همین حوزه بتواند خدمات‌رسانی کند و تقریباً قرارگاه در تمامی حوزه‌های ساخت در همان دهه اول مسلط شد و با توجه به اینکه 30 سال از عمر قرارگاه می‌گذرد ، در این مدت قرارگاه در تمامی حوزه‌های فنی و مهندسی ورود کرد و بسیار سریع توانست کیفیت کار در بخش‌های مختلف پیمانکاری را ارتقا دهد و کمک دولت‌ها باشد و به‌عنوان یک بازوی امین و قدرتمند کنار همه دولت‌ها طی این سالها خدمت‌رسانی کرده است.

 

** بعد از اتمام جنگ تحمیلی، بحث ورود شرکت‌های خارجی نیز به عرصه پیمانکاری پروژه‌های کشور مطرح بود؟

در همان ابتدای ورود قرارگاه ، این بحث مطرح بود که یک‌سری از شرکت‌های خارجی بیایند بحث‌هایی مثل سدسازی را انجام دهند ، منتها با عملکرد خوب قرارگاه در همان سالهای اول ، نه‌تنها قرارگاه توانست جای خودش را بین سیستم‌های اجرایی کشور باز کند ، بلکه شروع به توانمندسازی بخش خصوصی هم کرد و کنار قرارگاه ، شرکت‌های خصوصی نیز شکل گرفتند . عملاً طی این مدتی که بر مجموعه پیمانکاری کشور گذشت ، تقریباً در اجرای تمامی حوزه‌ها ، کشور به خودکفایی رسیده است. در حوزه طراحی ، اجرا و تأمین کالا ، که معمولاً تمامی پروژه‌ها در این سه حوزه تعریف می‌شوند ، حرکت‌های بسیار خوبی انجام شده و تقریباً در حوزه‌های طراحی و اجرای کشور در تمامی بخش‌ها خودکفا شده و در حوزه تأمین کالا هم در بسیاری از بخش‌ها توانسته‌ایم خودکفا شویم و در برخی بخش‌ها نیز نیاز هست تا کار بیشتری انجام شود تا کشور در تمامی حوزه‌ها بتواند روی خودباوری و توانمندی داخلی حساب کند.

در حوزه طراحی، اجرا و تأمین کالا ، که معمولاً تمامی پروژه‌ها در این سه حوزه تعریف می‌شوند ، حرکت‌های بسیار خوبی انجام شده و تقریباً در حوزه‌های طراحی و اجرا کشور در تمامی بخش‌ها خودکفا شده و در حوزه تأمین کالا هم در بسیاری از بخش‌ها توانسته‌ایم خودکفا شویم.

** شاید یک نگرانی مردم شریف ایران داشته باشند که آیا با خروج آمریکا از برجام و تلاش‌هایی که برای اعمال تحریم‌های سرسختانه علیه ایران دارد ، ممکن است ایران در اجرای پروژه‌های بزرگ بماند؟ آیا بخشی هست که نیاز داشته باشیم در آن بخش دست یاری به‌سوی شرکت‌های خارجی دراز کنیم و اگر آنها ما را تحریم کنند ، کار ما بر زمین بماند؟

امروز بعد از آنکه دشمن تمامی راهها را امتحان کرد ، از جمله راه‌های نظامی و سیاسی ، و دید که نمی‌تواند به صفوف متحد مردم نفوذ کرده و آسیبی به کشور برساند ، امروز بخش اقتصادی کشور را هدف گرفته و سعی کرده با تحریم‌های سخت ، مشکلاتی را برای کشورمان به‌وجود بیاورد ، به‌گونه‌ای که این مشکلات بیشتر در معیشت مردم خودش را نشان دهد. وظیفه مجموعه سپاه پاسداران به‌عنوان پاسدار انقلاب این است که هر جا تهدید‌ها جدی‌تر شود ، سپاه ورود می‌کند و ما نیز در قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء(ص) به‌عنوان یکی از بخش‌هایی که در سازندگی کشور نقش عمده‌ای دارد ، تمام تلاشمان این است که بتوانیم توطئه‌ها را خنثی کنیم.

 

تحریم‌هایی که رخ داده ، در ساخت‌و‌ساز کشور هم می‌تواند اثر بگذارد ، منتها با توجه به توانمندی که امروز در قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء(ص) و همین‌طور در بدنه پیمانکاران خصوصی در کشور ایجاد شده ، عملاً مشکل حاد و خاصی را برای مجموعه کشور نمی‌تواند ایجاد کند ، ضمن اینکه ما باید از تهدیدی که امروز علیه کشور اعمال می‌شود به‌عنوان فرصت استفاده کنیم ؛ البته جا داشت که ما بسیار پیش از این تمام تلاش‌مان را معطوف این می‌کردیم که بتوانیم مباحث اقتصاد مقاومتی را پیاده‌سازی کنیم ؛ شاید کمی با تأخیر به مباحث اقتصاد مقاومتی ورود کرده‌ایم اما امروز به همه آشکار شده که غربی‌ها به‌دنبال مصالحه و حل‌وفصل مسائل نیستند ، بلکه بعد از مذاکراتی هم که در برجام اتفاق افتاد مجدداً از جریان مذاکره و توافق‌ها خارج شدند. باید در زمان تحریم‌ها تمام توان را چه در دولت و چه در مجموعه پیمانکاران به‌سمت بومی‌سازی و داخلی‌سازی ببریم.

وظیفه مجموعه سپاه پاسداران به‌عنوان پاسدار انقلاب این است که هر جا تهدید‌ها جدی‌تر شود ، سپاه ورود می‌کند و ما نیز در قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء(ص) به‌عنوان یکی از بخش‌هایی که در سازندگی کشور نقش عمده‌ای دارد ، تمام تلاشمان این است که بتوانیم توطئه‌ها را خنثی کنیم.

در جاهایی که کشور توانمند شده ، اسمی از تحریم‌ها نیست و در جاهایی که ضعف داشته باشیم به‌سمت تحریم‌ها حرکت می‌کنند. یک زمانی در دوره قبل ، در تحریم‌هایی که اتفاق افتاد ، بحث تحریم بنزین را مطرح کردند ، در آن زمان شرکت اسنم پروجتی ، در پروژه ستاره خلیج فارس در حال کار بود ، اما کار را رها کرد و رفت ؛ و بعد هم بحث تحریم‌های بنزین مطرح شد که اگر تحریم بنزین به‌طور جدی اجرا می‌شد ، کشور دچار مشکل می‌شد. همان زمان به قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء(ص) به‌عنوان یک پیمانکار توانمند ایرانی اعتماد شد و این پروژه به قرارگاه واگذار شد و شما امروز شاهد آن هستید که بزرگترین پالایشگاه میعانات گازی جهان با ظرفیت پالایش روزانه 360 هزار بشکه و تولید روزانه بالغ بر 37 میلیون لیتر بنزین یورو4 و یورو5 در حال تولید است و با ظرفیت کامل اکنون در اختیار کشور است ، ازاین‌رو ، عملاً بحث تحریم بنزین برچیده شد و ملاحظه می‌کنید که در دوران جدید تحریم‌ها هم اسمی از تحریم بنزین آورده نمی‌شود.

در واقع در هر حوزه‌ای که ما خودمان را با اعتماد به توان داخلی تقویت و قوی کنیم ، آن نقطه از تهدید تحریم‌ها خارج می‌شود.

 



:: بازدید از این مطلب : 360
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
ن : smsreson
ت : شنبه 4 اسفند 1397
.

تحقیقات بازده پیامکی در جهان

 

 

پنل اس ام اس

 

متن از پنل اس ام اس شیراز

امروزه  برای بررسی سلیقه ها و نظرات افرادی که معمولا از طریق کانال های ارتباطی ، غیر قابل دسترسی هستند ، از پنل اس ام اس و پنل پیامک برای ارتباط با آنها استفاده میکنند . به عنوان مثال ، کشورهای در حال توسعه ، بدون فیبر نوری یا خطوط تلفن ثابت ، بدون دسترسی به وب یا حتی تلفن ، قابلیت استفاده از  خدمات تلفن همراه را دارند . شرکت های بازاریابی اس ام اسی و تبلیغات پیامکی  و سازمان های خیریه ، برای رسیدن به کسانی که در شبکه جهانی هستند ، در حال تلاش برای استفاده یکسان از مزایای خدمات تلفن همراه هستند.

در یک سرمایه گذاری جدید برنامه ای  به نام GeoPoll را راه اندازی شده است  که نظرسنجی ها را از طریق سازمان های خصوصی و غیر دولتی انجام می دهد، شرکت کنندگان بسیاری از کشورها با اعتبارات  GeoPollمی تواند به عنوان یک ارز استفاده کنند . این شرکت قصد دارد تا اواخر سال 2017 میزان فعلی خود را از 70 میلیون تا 700 میلیون افزایش دهد.

 

پنل پیامک شیراز ** نمایندگی پیامک ** تبلیغات صوتی *

اپراتور تبلیغات صوتی ** ارسال بلک لیست ** پیامک صوتی *

 

GeoPoll به یک برنامه یا اتصال به اینترنت نیاز ندارد ، همه چیز را می توان از طریق پیام کوتاه انجام داد. در مناطقی که دارای سواد کم هستند ، می تواند نظرسنجی ها را به صورت خوراکی همراه با  صدای سریع انجام دهند. اما چگونه این پروژه برای کمک به مردم استفاده می شود؟

خوب، یک نظرسنجی می تواند بر روی کیفیت زیرساخت ها در روستاهای دور افتاده انجام شود و این داده ها برای تأثیر توجه سازمان های کمک کننده مورد توجه قرار گیرد.

بسیاری از شرکت ها از بازاریابی پیامکی برای بازخوانی سرویس هایی که معمولا از طریق برنامه خود در دسترس هستند استفاده می کنند . ابزاری که با استفاده از اس ام اس برای پردازش معاملات همکار به همکار و تأیید پرداخت ها در ارز واقعی ، ساخته شده اند. شرکت خصوصی نیز از آن بهره می برد.

 

** ارسال انبوه سیم کارت ** نمایندگی پنل پیامک **

 

بازاریابی تلفن همراه می تواند برای افزایش استراتژی های بازاریابی آنلاین استفاده شود. اما این یک ابزار قدرتمندی است که به تنهایی باقی میماند ، این واقعیتی است که به راحتی در عصر پیشرفت گوشیهای هوشمند ، ثابت و همیشه  به طور فزاینده در حال ارتقا و ثمر دادن است.

 

ما توان آن را داریم تا صدایتان را به گوش همه برسانیم.

با ما تماس بگیرید.

09164900129**07137325725

شرکت تک رایان سپهرخاورمیانه



:: برچسب‌ها: تبلیغات صوتی , پیامک صوتی , بازاریابی پیامکی , پنل اس ام اس , بازاریابی اس ام اسی , کلمات کلیدی , 50001400 , سرویس پیام کوتاه , پنل پیامک , پنل پیامک پیام رسون , نمایندگی پیامک , نمایندگی پیامک پیام رسون , پنل اس ام اس شیراز , پنل پیامک شیراز , پنل کاربری پیامک , پنل نمایندگی پیامک ,
:: بازدید از این مطلب : 413
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
ن : smsreson
ت : پنج شنبه 2 اسفند 1397
.

آقای رئیس‌جمهور! اصلاح شرایط ، شدنی و بسیار آسان است ، به‌شرطی که بخواهید.

 

عضو هیئت علمی دانشکده اقتصاد دانشگاه شهید بهشتی تصریح کرد : فساد و منافع و نفوذِ صاحب قدرت باعث این شرایط است؛ مبارزه با فساد به‌لحاظ اجرایی کار بسیار آسانی است، به‌شرط اینکه بخواهید! خدا شاهد است در عرض دو ماه می‌شود اصلاح کرد.

حسین صمصامی، سرپرست اسبق وزارت اقتصاد، و عضو هیئت علمی دانشکده علوم اقتصادی و سیاسی دانشگاه شهید بهشتی، از چهره‌های شناخته‌شده و صاحب‌نظر در حوزه کلان اقتصاد و نیز حوزه بانکداری است. وی در برنامه «چوب‌خط» شبکه افق سه‌شنبه 30 بهمن 97، حاضر شد و به نقد صریح عدم اجرای سیاستهای اقتصاد مقاومتی و همچنین شرایط موجود اقتصاد و ارائه راهکارهای برون‌رفت از این شرایط پرداخت. وی گفت: اصلاح سیستم اطلاعاتی و مبارزه با فساد به‌لحاظ اجرایی کار بسیار آسانی است، به‌شرط اینکه بخواهید! خدا شاهد است در عرض دو ماه می‌شود اصلاح کرد.

متن کامل سخنان وی در این برنامه به‌شرح زیر است:

"حضرت آقا پیش از شوکهای اقتصادی، در 16 شهریور 1389 بحث اقتصاد مقاومتی را مطرح کردند؛ شوک اقتصادی اول در دی 96 داشتیم که با افزایش نرخ ارز و محدودیتهای بحث سوئیفت و فروش نفت ما همراه شد؛ بعد از این بحث اقتصاد مقاومتی خیلی مورد تأکید قرار گرفت. تا سال 95 که ما بررسی کردیم، حضرت آقا بیش از 112 نوبت در فرمایشهایشان بحث اقتصاد مقاومتی را مطرح کرده بودند؛ من اینجا یک تاریخچه‌ای از این بحث مطرح کنم که بفهمیم در عرصه عمل چه اتفاقاتی افتاده است:

سال 91 گذشت و دولت دهم به این بحث توجه نمی‌کند؛ در بهمن سال 92، ابلاغیه اقتصاد مقاومتی صادر می‌شود و در واقع از آنجا به بعد سیاست‌های اقتصاد مقاومتی ابلاغ می‌شود.

سال 1392

دقیقاً یک روز بعد از اینکه این سیاستها ابلاغ می‌شود، یعنی اول اسفند 92، ریاست‌محترم جمهور این را به معاون اول ابلاغ می‌کنند، و می‌فرمایند که این سیاستها را به دولت و وزارتخانه‌ها ابلاغ کنید تا اینها نقشه راه مشخص کنند و زمان‌بندی اجرای مواد 24گانه را هم تهیه بفرمایید؛ چهارم اسفند 92 معاون اول ابلاغ می‌کنند به دستگاههای 15 گانه، و می‌گویند این برنامه‌ها باید اجرا شود، و دستگاهها باید برنامه‌ها را در این حوزه مشخص کنند؛ بعد ما این را می‌دهیم به شورای اقتصاد که به تصویب شورای اقتصاد هم برسد. مطابق این ابلاغیه دستگاهها باید سیاستهایشان را در سالهای 93 و 94 مشخص می‌کردند. فرمهایی هم مشخص می‌کنند که این برنامه‌ها باید در این فرمها بصورت مشخص نوشته شود.

سال 1393

در تابستان 93 اولین گزارش مبسوط این ابلاغیه بیرون می‌آید؛ 18 و 19 مرداد 93، شورای اقتصاد دو جلسه تشکیل می‌دهد؛ 96 هدف را در گزارش‌شان مشخص می‌کنند؛ همچنین 131 سیاست اجرایی و 687 برنامه عملیاتی را مشخص می‌کنند.

خب؛ به هر حال این مصوبات در جلسات کارشناسی بحث شده و به یک جمع‌بندی رسیده است؛ 19 مصوبه تهیه می‌شود که به تک‌تک وزارتخانه‌ها تکلیف کرده که هر کدام چند تا و کدام یک از این اهداف را باید اجرا کنند. تاریخ ابلاغ با شماره مصوبه مشخص است؛ این گزارش، یک گزارش 324 صفحه‌ای مفصل است، که تمام این مصوبات در آن تجمیع شده است. از نظر فرمی هر مصوبه‌ای که نگاه می‌کنید نکات بسیار قابل توجهی وجود دارد، که نشان می‌دهد ظاهراً روی این مطالب کار شده است؛ رویه اجرا را مشخص کرده، کاربرگ برنامه عملیاتی اقتصاد مقاومتی مشخص کرده، موادی و برنامه‌هایی که باید اینها اجرا کنند را مشخص کرده چه هست؛ حتی اینها آمده‌اند برای هرکدام از اینها جداول مشخصات تنظیم کرده‌اند، اهداف کیفی و کمی مشخص کرده‌اند، نتایج مورد انتظار در برنامه عملیاتی، حتی شاخص و نام واحد اندازه‌گیری، اینها همه مشخص شده است؛ معلوم شده که عملکرد این برنامه در سال 92 و 93 چه باید باشد؟ حتی 94 و در طول برنامه ششم (یعنی 95 تا 99) چگونه باید باشد، همچنین دقیقاً مشخص کرده‌اند که منابع مالی اینها از کجا باید بیاید؛ چقدر از این باید از اعتبارات بودجه عمومی بیاید؟ چقدر باید از منابع داخلی بیاید؟ چقدر از تسهیلات بانکی بیاید؟ یا اوراق مشارکت، منابع ارزی و غیره... یعنی به‌ریز و دقیقاً این برنامه‌ها مشخص شده است. این تا اینجا.

در دی ماه 93 اولین گزارش درباره اقدامات کوتاه‌مدت دولت در عرصه اقتصاد مقاومتی منتشر شد. البته ما خیلی انتظار نداریم که دولت در این مدت کوتاه اقدام خاصی را بتواند انجام داده باشد. این گزارش دولت هم عمدتاً گزارش عملکرد جاری خود دولت است.

سال 1394

29 شهریور 94 مطابق مصوبه هیئت دولت «ستاد راهبری اقتصاد مقاومتی» تشکیل می‌شود؛ دبیرخانه شکل می‌گیرد که کارها در آنجا سر و سامان بگیرد؛ 17 آبان 94 نامه رئیس دفتر رهبری به معاون اول را داریم. پیش از آن آقای جهانگیری یک نامه‌ای به رهبر انقلاب نوشتند که در ارتباط با برنامه‌ها تعیین تکلیف می‌کند؛ رهبر انقلاب هم در جواب درباره برنامه‌ها نکاتی را متذکر شدند، مثل اینکه این در ارتباط با چارچوب برنامه ششم باشد، از مردم و نهادهای مردمی استفاده شود و غیره. 28 دی 94 گزارش شاخصهای ارزیابی اقتصاد مقاومتی ارائه می‌شود.

در سال 94 برنامه‌های ملی و طرحهای مصوب اقتصاد مقاومتی در ستاد راهبری اقتصاد مقاومتی مطرح می‌شود. آنجا 12 برنامه ملی را به تصویب می‌رسانند، شامل برنامه ملی ارتقاء بهره وری، برنامه ملی پیشبرد برون‌گرایی، و به همین ترتیب برنامه‌های دیگر. اینجا 687 برنامه قبلی تبدیل می‌شود به 233 برنامه اجرایی. برای بقیه موارد چه اتفاقی افتاده؟ خب یا ادغام شده، یا حذف شده، یا اصلاحاتی انجام شده؛ به هر حال انجام نشده‌اند، چراکه هرکدام برای خودش برنامه کلانی بود، مثلاً «اصلاح قیمت حاملهای انرژی». هرکدام از اینها برنامه‌های اجرایی و عملیاتی خاص خودش را دارد؛ لذا هیچکدام اجرا نشده بود.

بعد از این، «نظام یکپارچه پیشبرد اقتصاد مقاومتی» - نیپا - را مطرح می‌کنند. وقتی شما این گزارشها را نگاه می‌کنید گزارش‌های خیلی شکیل با طراحی خیلی جالب، جداول خیلی جالب، که ما چه کنیم که بفهمیم و اطمینان پیدا کنیم که آیا این سیاستها درست به برنامه تبدیل شدند یا نه؛ یا اینکه اهداف و برنامه‌ها به درستی دارد اجرا می‌شود یا نه؛ یا در قالب نظام یکپارچه اقتصاد مقاومتی پیش می‌رود یا نه. این هم سال 94.

سال 1395

در 16 فروردین سال 95 ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی تشکیل جلسه می‌دهد و پروژه‌های اولویت‌دار اقتصاد مقاومتی در واقع مصوب می‌شود، و باز تبدیل می‌شود به 121 پروژه - یعنی 233 برنامه قبلی، باز تبدیل شد به 121 پروژه.

بعد ابلاغ معاون اول رئیس‌جمهور به استانداران سراسر کشور را داریم که که آقایان استاندارها همان ستادی که ما داریم شما هم آن را در استان داشته باشید؛ در ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی در استانها جانشین تعیین می‌شوند (که این، مرداد 95 است) نظام پیوست فناوری، اینکه در قراردادهای بین‌المللی باید از توان داخل استفاده کنید و غیره. مرداد 95 همه اینها ابلاغ شد که مستنداتش اینجا هست.

در شهریور 95 - در آستانه هفته دولت - هیئت دولت خدمت آقا می‌رسند و یک گزارش در ارتباط با عملکرد اقتصاد مقاومتی می‌دهند؛ عمده بحثهایی که اینجا هم مطرح شده مربوط به کارهای جاری دولت است، مبنی بر اینکه آقا ما چند بنگاه را دیدیم که مشکل دارند مشکلاتشان را حل کردیم، کدام پالایشگاه را افتتاح کردیم و فلان؛ یعنی کار ویژه‌ای درباره اقتصاد مقاومتی نیست.

28 شهریور 95 یکسری پرسشنامه‌هایی را به دانشگاهها می‌فرستند شامل 43 طرح و 200 پروژه؛ (حالا 16 فروردین 95 اولویت‌ها مصوب شده، ابلاغ شده که اجرا کنند، در 28 شهریور 95 می‌آیند این را برای دانشگاهیها می‌فرستند)، می‌گویند آقایان اساتید شما درباره این پروژه‌ها نظر بدهید که آیا این اولویت‌ها درست است یا نه.

«نظام‌نامه ممیزی انطباق برنامه‌ها، طرح‌ها و پروژه‌ها، فعالیت‌ها و اقدامات دستگاههای اجرایی با سیاست‌های اقتصاد مقاومتی» را در شهریورماه 95 داریم؛ مصوبه حمایت از بخش توسعه صادرات غیرنفتی را داریم؛ تصویبنامه ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی، بسته حمایت از توسعه اشتغال پایدار، گزارش عملکرد اجرای سیاست‌های اقتصاد مقاومتی اینها تحت عنوان گزارش عملکرد اقتصاد مقاومتی ارائه شده است.

19 بهمن 95 یک گزارش کارگروه «تسهیل و رفع موانع تولید» را داریم که می‌گوید در چارچوب اقتصاد مقاومتی این مقدار تسهیلات دادیم، 32864 بنگاه مشکل داشت؛ 11709هزار بنگاه موفق می‌شوند، تسهیلات بگیرند؛ و از 28 هزار میلیارد تسهیلاتی مورد نیاز، 8 هزار میلیارد تسهیلات گرفتند. لازم است که بدانید سال 95 کل تسهیلاتی که سیستم بانکی داده بیش از 500 هزار میلیارد تومان بوده است. چقدر سهم اقتصاد مقاومتی بوده؟ حدود 8هزار، که آخر سال گفتند حدود 10 هزار میلیارد شده است. خب، اگر اسم اقتصاد مقاومتی را نداشتیم هم این 10 هزار تا نصیب اینها می‌شد.

روز 26 دیماه 95 طرح تملک داراییهاست که طبق قانون بودجه باید به بخش خصوصی واگذار می‌کردند؛ و به همین ترتیب موارد دیگر؛ سال 95 هم تمام.

 

سال 1396

وارد سال 96 می‌شویم؛ در سال 96 سال تولید انواع و اقسام بسته‌هاست. در سال 96، فقط 95 پروژه اولویت دارند! یعنی 687 رسید به 233 ، بعد تبدیل شد به 121 و اینجا هم 95 پروژه اولویت‌دار. انواع و اقسام بسته‌ها هم تولید شده است. بسته‌های پنجگانه رونق و تولید اشتغال، ارتقای توان تولید ملی، بسته تأمین مالی و سرمایه‌گذاری و توسعه و تعمیق تکنولوژی، و به همین ترتیب این بسته‌ها در این زمان تولید می‌شود. در سال 96 برنامه اشتغال فراگیر تولید می‌شود، و تکلیف می‌شود به دانشگاه‌ها که در چارچوب اقتصاد مقاومتی پروژه‌هایشان را انجام دهند؛ مشکلات در مورد رفع مشکلات فعالان اقتصادی بخش خصوصی تعیین تکلیف شود؛ 26 تیرماه 96 رفع مشکلات فعالان اقتصادی بخش خصوصی، بهبود فضای کسب و کار، پایش محیط کسب و کار، بسته حمایت از توسعه صادرات غیرنفتی و از این قبیل موارد.

آنچه که من دیدم و مورد به مورد در بحث اقتصاد مقاومتی تا 96 رصد کردم؛ از 96 به بعد هم که تا چند روز اخیر دیدم؛ عمدتاً عملکرد دولت در این زمینه فقط شامل برگزاری جلسات بوده است! حسابش را بکنید که در این جلسات - این همه جلسه که شاید بیش از 40 جلسه تشکیل شده - بیش از 20 نفر وزرا و معاونین وزرا در هر جلسه نشسته‌اند؛ این همه مصوبه و این همه بسته و ته‌اش چه شد؟! این شد که سال 96 همین که بحث خروج آمریکا از برجام مطرح شد و یک مقداری مشکلات ارزی ایجاد شد، نرخ ارز شروع کرد به افزایش تا 18 هزار و 19 هزار رسید. اصلاً هدف بحث اقتصاد مقاومتی چه بود؟ هدف این بود که اگر یک شوک یا ضربه‌ای وارد اقتصاد کشور شد بتواند این شوک را جذب کند؛ یا اگر اقتصاد به شرایط عدم تعادل رسید بلافاصله اقتصاد بتواند خودش را جمع و جور کند. خب، توانست؟ البته که نه؛ زد و رفت بالا، و بقیه اتفاقاتی که شما دارید به عینه می‌بینید و این مردم با تمام وجود دارند لمس می‌کنند، که قیمت تمام کالاها بالا کشید؛ رشد اقتصادی ما به‌شدت کاهش پیدا کرد، در سه ماه دوم رشد منفی شد؛ رشد نقدینگی هم رفته بالا.

ضعف مدیریتی دولت

متن این بیانیه اخیر حضرت آقا را می‌خواندم در ارتباط با چهل سالگی انقلاب؛ یکسری کلیدواژه‌های خیلی جالب توجهی در این بیانیه هست؛ مثل «مناسبات مدیریتی خردمندانه»، یا «چالشهای درونی ساختاری و ضعف مدیریتی»؛ اینها یک سری مواردی است که آقا در آن بیانیه اشاره می‌کنند. مثلاً‌ نظام توزیع مایحتاج مردم را ببینید؛ زنجیره‌ای که از تولید شروع می‌شود تا انتهایی که می‌خواهد به مصرف کننده نهایی برسد؛ الآن این وسط یک فضای بسیار بازی وجود دارد؛ گروه‌های خاصی هم اینجا فعالیت می‌کنند و منافع غالب در اینجا وجود دارد؛ فساد بیداد می‌کند؛ شبکه توزیع همین گوشتی که دارید با نرخ ارز 4200 تومانی وارد می‌کنید، چرا به دست مردم نمی‌رسد؟ به‌خاطر اینکه ضعف مدیریتی در توزیع این گوشتها داریم. آیا ما عوامل توزیع در کشور نداریم؟ این همه فروشگاه هست. پس چرا نمی‌توانیم گوشت را درست به دست مردم برسانیم؟ به‌خاطر ضعف مدیریتی است. چرا ضعف مدیریتی ایجاد می‌شود؟ به‌خاطر اینکه فساد و منافع و نفوذِ صاحب قدرت در این میان وارد می‌شود، و باعث این اتفاقات می‌شود؛ و گرنه این که خیلی پیچیده نیست؛ همه مردم می‌دانند که این از کجا سر درمی‌آورد.

یا نهاده‌های کشاورزی را ببینید؛ قیمت کود و سم و بذر و غیره به‌طرز وحشتناکی افزایش پیدا کرده؛ شما بررسی کنید از ابتدا که این نهادها وارد می‌شود دست کیست تا به دست مصرف کننده نهایی می‌رسد. چه کسانی اینجا واسط هستند و دلالی و خرید و فروش می‌کنند؟

خب این چه شبکه فاسدی است که در سیستم داریم؟ قرار بوده که در چارچوب اقتصاد مقاومتی فساد را جمع کنیم. از بندهای اصلی اقتصاد مقاومتی مبارزه با فساد است؛ در این بیانیه اخیر هم که آقا مطرح کردند مبارزه با فساد هست؛ لذا شما اگر می‌خواهید شبکه توزیع را اصلاح کنید، اولین کاری که باید انجام بدهید شبکه مبارزه با فساد را باید درست کنید. الآن فساد دیگر این طور نیست که شما بخواهید تک تک برخورد کنید؛ فساد سیستمی است؛ از سیستم بانکی گرفته - که منابع را توزیع می‌کند – تا گمرک، سازمان مالیاتی، تا بقیه بخشهای دیگر نگاه کنید.

راه حل

برای شما توضیح می‌دهم که راه حلش چیست. راهش عمل به قانون است؛ قانون برای این کار وجود دارد. راهش اجرای قوانین موجود است؛ الآن می‌گوییم که آقا! مالیات را یک‌سری می‌دهند و یکسری نمی‌دهند، یا منابع را یک سری می‌برند. 10 ماهه اول امسال، بانک مرکزی اعلام کرد 538 هزار میلیارد تومان تسهیلات توسط نظام بانکی داده شده است، خب، سؤال: اگر شما 538 هزار میلیارد تومان تسهیلات داده‌اید پس چرا رشد اقتصادی ما در شش ماهه اول شده سه‌دهم درصد؟! یا سرمایه‌گذاری ما، اینقدر پایین است؟ این تورم بالا چطور اتفاق افتاده است؟ چه کسانی پولها را گرفته‌اند؟ کجا برده‌اند؟ چه می‌شود که در این سیستم یک فردی یک‌دفعه دو تُن سکه می‌گیرد؟ سیستم مالیاتی کجاست؟ چه کسی دارد رصد می‌کند؟ چرا اجازه دادید که در این سیستم اقتصادی این‌طور بازی کند؟ که بعد هم دار بزنید!

به‌خاطر اینکه شما قواعد بازی را درست نکردید! قانون 169 مکرر مالیاتی مالیاتهای مستقیم داریم؛ در این قانون می‌گوید تمام دستگاههای اقتصادی که دارند فعالیت می‌کنند - اعم از بانکها، بورس، گمرک، خرید و فروش سکه، خرید و فروش ماشین، مسکن، مستغلات و ... - تمام اینها اطلاعاتش باید در سازمان مالیاتی تجمیع شود. وقتی که تجمیع شود شما می‌توانید کار را پیش ببرید.

اساساً ابزار فرماندهی اقتصاد در مرتبه اول، «اطلاعات» است. شما تا اطلاعات منسجم نداشته باشید، و تا نتوانید رصد کنید که چه اتفاقی می‌افتد نمی‌توانید مدیریت کنید! لذا وقتی که شما در شبکه توزیع، این اطلاعات را بصورت سیستمی نداشته باشید، و ندانید از کجا می‌آید تا به مصرف‌کننده می‌رسد؛ نهاده‌های تولید از کجا وارد می‌شود و در چه سیستمی به دست مصرف کننده می‌رسد، نمی‌توانید مدیریت کنید.

الآن که خیلی ساده است، رصد کردن با استفاده از سیستم‌های ارتباطی و نرم‌افزاری کار خیلی سختی نیست؛ اصلاح سیستم اطلاعاتی و مبارزه با فساد به لحاظ اجرایی کار بسیار آسانی است، به شرط اینکه بخواهید! من در وزارت اقتصاد در مدت دو سه ماهی که در وزارتخانه بودم، سیستم اطلاعاتی را راه انداختم؛ 9 بانک دولتی را وصل کردم، سپرده‌ها را تجمیع کردم؛ تسهیلات را در این سیستم داشتم، بانکها را رصد کردم؛ مشخص بود چه کسی مالیات داده، چه کسی نداده، چه کسی وارد کرده؛ تمام اینها قابل رصد است. خدا شاهد است در عرض دو ماه می‌شود این کار را کرد.

من اگر این این کار را نکرده بودم با این اطمینان این را مطرح نمی‌کردم، من دلم می‌سوزد؛ در این مملکت ما می‌توانیم در کوتاه‌مدت این کار را انجام دهیم؛ چرا انجام نمی‌شود؟ به‌خاطر منافع کسانی که میلیارد میلیارد دارند می‌برند و می‌خورند و مالیاتش را نمی‌دهند؛ 538 هزار میلیارد را چه کسانی گرفتند؟ بیش از 50 درصد آن معوقات است! معوقاتی که طرف گرفته؛ پس نمی‌دهد، چندباره استمهال می‌کند؛ یکسری‌ها را البته من قبول دارم که دارای توجیه هست؛ ولی یک سری دیگر قابل توجیه نیست.

آقای رئیس جمهور! سال 94 که شما آمدید قانون 169 مکرر را اصلاح کردید و ابلاغ کردید؛ در سیستم مالیاتی شما چه تحولی ایجاد شد؟ کجا شفاف‌سازی ایجاد شد؟ اگر شما این قانون را درست می‌کردید، آیا تن تن سکه در بازار خرید و فروش می‌شد؟ آیا میلیارد میلیارد پول در بازار ارز جابه‌جا می‌شد؟ آقا اینهایی که ارز خریدند و فروختند چقدر مالیات دادند؟ اینهایی که رانتهای عجیب غریب بردند در همین سیستم توزیعی که شما می‌گویید چقدر مالیات دادند؟ هیچی...

به هر حال شفافیت را که مطرح می‌کنم به اصلاح ساختار هم منجر می‌شود؛ چون باعث می‌شود درآمدهای مالیاتی بیشتر شود؛ باعث می‌شود که نقدینگی به سمت درست هدایت شود؛ دیگر برای سفته‌بازی نرود؛ من از این تریبون می‌خواهم یک نکته را به عنوان یک فرزند کوچک آنها خدمت ملت عزیز بگویم.به‌عنوان کسی که با پول بیت‌المال درس خواندم. من در دبیرستان و دانشگاه دولتی درس خواندم؛ حق مردم گردن من هست؛ من با توجه به تجربه‌ای که دارم از دولت، و شناختی که پیدا کردم - چون من تقریباً تمام کارهای دولت را رصد می‌کنم - بنده حقیر به این نتیجه رسیدم که این دولت توان اجرا ندارد. این را من بارها و بارها و بارها گفته‌ام. در مناظره‌ها گفتم؛ مردم متوجه باشید. این شرایط به مفهوم بیکاری بیشتر مردم و جوانان است؛ به معنی افزایش تورم است. هر روز این نوع مدیریت برای مملکت، ظلم در حق مردم است."

 

 



:: بازدید از این مطلب : 359
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
ن : smsreson
ت : چهار شنبه 1 اسفند 1397
.

پشتیبانی برنامه Google hangout  از اس ام اس

 

 

پنل اس ام اس

 

 

متن از پنل اس ام اس شیراز

یکی از نرم افزارهای گوگل که سیستم اندروید را پشتیبانی میکند و قابلیت افزودن پیام کوتاه و پیامک متنی را داراست ، برنامه Google hangout است که وعده داده است که برای مدیران بازاریابی اس ام اسی وتبلیغات پیامکی مفید باشد. بررسی ها نشان می دهد چندین تغییر در برنامه اعمال شده است ، اما تغییرات واقعی ارسال پیامک ، بدون تغییر در برنامه دیگری ایجاد شده است.

علاوه بر ارسال پیام های متنی ، برنامه Hangouts میتواند مکانهای کاربر را به اشتراک بگذارد و GIF های متحرک را همه در محدوده همان صفحه نمایش به نمایش بگذارد.

این حرکت را ، که  Hangouts  به اجرا در آورده است ، در یک رویداد در ماه اکتبر اعلام شد . برای اکثر موارد، تجربه متنی باقی می ماند ، با مکالمات پیامکی در کنار مکالمات دیگر نمایش داده می شود. کاربران می توانند بین دو عنوان کانال یکی را  انتخاب کنند.

 

 

پنل پیامک شیراز ** نمایندگی پنل پیامک ** تبلیغات صوتی *

ارسال انبوه سیم کارت ** ارسال بلک لیست ** اس ام اس رسون *

 

 

پنل اس ام اس و پنل پیامک که برای هر کسی که از استراتژی های بازاریابی تلفن همراه استفاده میکند طراحی شده و پشتیبانی میشود . افرادی که تکنولوژی استفاده از اپراتور تبلیغات صوتی و پیامک صوتی را انتخاب میکنند می توانند آن را در برنامه های موجود خود قرار دهند.

جالب توجه است که فیس بوک تنها پشتیبانی اس ام اس خود را کاهش داده است، اما بعید است که گوگل آن را دنبال کند. غول های جستجو اگر می خواهند پایگاه قدرت خود را حفظ باید خدمات خود را ارائه دهند که می توانند توسط صاحبان اندیشه مورد استفاده قرار گیرند . با آخرین به روزرسانی ها در Hangouts، آنها فقط این کار را انجام داده اند و بحث در مورد برنامه های دیگر خود را در این روند دوباره زنده کرده اند.

 

برای برنامه های اندرویدی ، Hangouts  که یک برنامه جامع است و آخرین تغییرات در آن اعمال شده است ، به طور بالقوه آن را تبدیل به مرکزی که در آن همه ارتباطات به چرخش در میآید مبدل ساخته است. این خبر خوبی برای استراتژیست های بازاریابی تلفن همراه است.

 

.ما توان آن را داریم تا صدایتان را به گوش همه برسانیم

.برای مشاوره رایگان با ما تماس بگیرید

09164900129**071373257285

شرکت تک رایان سپهرخاورمیانه

 



:: برچسب‌ها: تبلیغات صوتی , پیامک صوتی , بازاریابی پیامکی , پنل اس ام اس , بازاریابی اس ام اسی , کلمات کلیدی , 50001400 , سرویس پیام کوتاه , پنل پیامک , پنل پیامک پیام رسون , نمایندگی پیامک , نمایندگی پیامک پیام رسون , پنل اس ام اس شیراز , پنل پیامک شیراز , پنل کاربری پیامک , پنل نمایندگی پیامک ,
:: بازدید از این مطلب : 460
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
ن : smsreson
ت : سه شنبه 30 بهمن 1397
.

پشتیبانی برنامه Google hangout  از اس ام اس

 

 

پنل اس ام اس

 

 

متن از پنل اس ام اس شیراز

یکی از نرم افزارهای گوگل که سیستم اندروید را پشتیبانی میکند و قابلیت افزودن پیام کوتاه و پیامک متنی را داراست ، برنامه Google hangout است که وعده داده است که برای مدیران بازاریابی اس ام اسی وتبلیغات پیامکی مفید باشد. بررسی ها نشان می دهد چندین تغییر در برنامه اعمال شده است ، اما تغییرات واقعی ارسال پیامک ، بدون تغییر در برنامه دیگری ایجاد شده است.

علاوه بر ارسال پیام های متنی ، برنامه Hangouts میتواند مکانهای کاربر را به اشتراک بگذارد و GIF های متحرک را همه در محدوده همان صفحه نمایش به نمایش بگذارد.

این حرکت را ، که  Hangouts  به اجرا در آورده است ، در یک رویداد در ماه اکتبر اعلام شد . برای اکثر موارد، تجربه متنی باقی می ماند ، با مکالمات پیامکی در کنار مکالمات دیگر نمایش داده می شود. کاربران می توانند بین دو عنوان کانال یکی را  انتخاب کنند.

 

 

پنل پیامک شیراز ** نمایندگی پنل پیامک ** تبلیغات صوتی *

ارسال انبوه سیم کارت ** ارسال بلک لیست ** اس ام اس رسون *

 

 

پنل اس ام اس و پنل پیامک که برای هر کسی که از استراتژی های بازاریابی تلفن همراه استفاده میکند طراحی شده و پشتیبانی میشود . افرادی که تکنولوژی استفاده از اپراتور تبلیغات صوتی و پیامک صوتی را انتخاب میکنند می توانند آن را در برنامه های موجود خود قرار دهند.

جالب توجه است که فیس بوک تنها پشتیبانی اس ام اس خود را کاهش داده است، اما بعید است که گوگل آن را دنبال کند. غول های جستجو اگر می خواهند پایگاه قدرت خود را حفظ باید خدمات خود را ارائه دهند که می توانند توسط صاحبان اندیشه مورد استفاده قرار گیرند . با آخرین به روزرسانی ها در Hangouts، آنها فقط این کار را انجام داده اند و بحث در مورد برنامه های دیگر خود را در این روند دوباره زنده کرده اند.

 

برای برنامه های اندرویدی ، Hangouts  که یک برنامه جامع است و آخرین تغییرات در آن اعمال شده است ، به طور بالقوه آن را تبدیل به مرکزی که در آن همه ارتباطات به چرخش در میآید مبدل ساخته است. این خبر خوبی برای استراتژیست های بازاریابی تلفن همراه است.

 

ما توان آن را داریم تا صدایتان را به گوش همه برسانیم.

برای مشاوره رایگان با ما تماس بگیرید.

09164900129**071373257285

شرکت تک رایان سپهرخاورمیانه



:: برچسب‌ها: تبلیغات صوتی , پیامک صوتی , بازاریابی پیامکی , پنل اس ام اس , بازاریابی اس ام اسی , کلمات کلیدی , 50001400 , سرویس پیام کوتاه , پنل پیامک , پنل پیامک پیام رسون , نمایندگی پیامک , نمایندگی پیامک پیام رسون , پنل اس ام اس شیراز , پنل پیامک شیراز , پنل کاربری پیامک , پنل نمایندگی پیامک ,
:: بازدید از این مطلب : 564
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
ن : smsreson
ت : دو شنبه 29 بهمن 1397
.

ماجرای اتهامات حسین فریدون ، برادر رئیس جمهور چه بوده است ؟

 

رسیدگی به اتهامات حسین فریدون در ایستگاه آخر؛ از تحصیل توصیه‌ای تا ارتباط با بدهکاران بانکی

سخنگوی دستگاه قضایی امروز گفته است که رسیدگی به اتهامات برادر رئیس‌جمهور از اسفند ماه آغاز می‌شود، در گزارشی به جزئیاتی از اتهامات "حسین فریدون" پرداخته شده است.

حجت‌الاسلام محسنی‌اژه‌ای سخنگوی قوه قضائیه امروز (یکشنبه، 28 بهمن) در نشست خبری عنوان کرده که دادگاه رسیدگی به اتهامات برادر رئیس‌جمهور از اسفند ماه امسال آغاز می‌شود.

چندی پیش جمعی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی در نامه‌ای به آیت‌الله آملی‌لاریجانی، رئیس دستگاه قضا، خواستار رسیدگی این قوه به اتهامات برادر حجت‌الاسلام حسن روحانی، رئیس‌جمهور شدند.

در این نامه که به‌امضای 20 نماینده رسیده ذکر شده  است "سخنگوی محترم قوه قضاییه در 25 تیر سال 96 و 14 مهر سال 96 به‌ترتیب بر اتهام آقایان حسین فریدون و مهدی جهانگیری برادران رئیس‌جمهور و معاون اول رئیس‌جمهور به فساد اقتصادی تأکید کردند و در طول یک سال و نیم گذشته افکار عمومی در انتظار تعیین تکلیف پرونده اتهامی این دو متهم بودند. انتظار می‌رود دستور فرمایید به پرونده متهمان فوق‌الذکر به‌صورت علنی رسیدگی شود".

**ماجرای اتهامات اقتصادی حسین فریدون چه بود؟

برای اولین بار حجت‌الاسلام غلامحسین محسنی‌اژه‌ای، سخنگوی قوه قضائیه، در یکصد و هفتمین نشست خبری خود با اصحاب رسانه که روز سوم بهمن ماه سال 95 برگزار شد درباره دستگیری رسول دانیال‌زاده یکی از بدهکاران بانکی و ارتباط وی با حسین فریدون برادر رئیس‌جمهور و دستیار ارشد روحانی اشاره کرد و گفت: این فرد دستگیر شده و دادسرا مشغول تحقیقات است و ارتباطش با آن فرد (فریدون) روشن است.

سخنگوی قوه قضائیه در دی ماه سال جاری و در نشست خبری خود درباره آخرین وضعیت پرونده حسین فریدون، گفته بود، پرونده دادگاه نرفته و در دادسرا است.

وی در پاسخ به سؤالی که آیا درست است که پرونده مختومه شده است، گفت: این موضوع را تکذیب می‌کنم.

پیش از حجت‌الاسلام محسنی‌اژه‌ای، علیرضا زاکانی نماینده سابق مجلس نیز در تیرماه سال 95 در نشست خبری که با اصحاب رسانه‌ها داشت با نام بردن از دو بدهکار بانکی به‌نام‌های «مالامیری» و «رسول دانیال‌زاده» اظهار داشت که این دو نفر با حسین فریدون در ارتباط هستند.

وی گفته بود که "بانک ملت 400 میلیون درهم با کارمزد صفر درصد به آنها داده و این دو نفر این پول را به داخل کشور آورده‌اند و از طریق صرافی‌ها آن را تبدیل و مجدداً با کارمزد صفر درصد از بانک دریافت کرده‌اند و با سرمایه‌گذاری مجدد در بانک ملت سالانه 24 درصد سود گرفتند. این‌ اشخاص توسط حسین فریدون کادرسازی می‌شوند و این کار مستقیماً دست در بیت‌‌المال کردن است".

پس از افشاگری‌هایی که درباره اتهامات اقتصادی برادر رئیس‌جمهور در فضای رسانه‌ای مطرح شد، این مسئله به خانه ملت کشیده شد و همزمان با آن، سیدحسین نقوی‌حسینی، نماینده مردم ورامین در مجلس، با بیان اینکه حسین فریدون در انتصاب مدیران عامل بانک‌ها اختیاراتی داشته و با لابی‌گری آنها را در جایگاه مدیرعاملی منصوب می‌کرده، از ورود کمیسیون اصل 90 مجلس شورای اسلامی به پرونده برادر رئیس‌جمهور خبر داد و گفت: این کمیسیون در نظر دارد تا همه ابعاد مسئله را بررسی و نتیجه را برای مردم بازگو کند.

اما همه ماجرا این نبود و با گذشت زمان ابعاد دیگری از پرونده حسین فریدون افشا شد.

پس از انتشار فیش‌های حقوقی برخی مدیران دولتی، در یک فقره مدیرعامل بانک رفاه، در طول نزدیک به 20 روز پایان سال 94، بالغ بر 230 میلیون تومان دریافتی تحت عناوین مختلف داشته است.

ناصر سراج ، رئیس سازمان بازرسی کل کشور، هشتم تیرماه سال 95 در حاشیه همایش سراسری قوه قضائیه درباره تخلفات مدیرعامل بانک رفاه اظهار داشت:  علی صدقی مدیرعامل بانک رفاه به‌خاطر تخلفات بزرگی که قبلاً در بانک ملی داشته، فاقد صلاحیت برای مدیرعاملی بانک رفاه کارگران بود اما با فشار حسین فریدون (برادر رئیس‌جمهور) و لابی‌گری وی، مدیرعامل بانک رفاه کارگران شد.

در ادامه ماجرای ارتباط فریدون با صاحبان پرونده‌های اقتصادی، نام وی در پرونده علی رستگار سرخه‌ای مدیرعامل معزول بانک ملت نیز به‌چشم می‌خورد. رستگار سرخه‌ای که در مسئله فیش‌های حقوقی از سمت خود عزل شده بود، پس از مدتی به‌‌اتهام عضویت در یک شبکه بزرگ فساد بانکی توسط سازمان اطلاعات سپاه پاسداران انقلاب اسلامی بازداشت شد.

سازمان اطلاعات سپاه پس از دستگیری مدیرعامل معزول بانک ملت اعلام کرد که وی در جریان کشف یک باند سازمان‌یافته فساد بانکی دستگیر شده است.

در همین راستا ، موسی غضنفرآبادی، رئیس دادگاه انقلاب تهران، درباره بازداشت عوامل شبکه فساد بانکی توسط سازمان اطلاعات سپاه با بیان اینکه سپاه به‌عنوان ضابط خاص قوه قضائیه و با حکم دادگاه قضائی اقدام به این کار کرده است، گفت: اخباری وجود دارد که حاکی از ارتباط حسین فریدون با این شبکه فساد بانکی است.

بعد از افشای تخلفات رسول دانیال‌زاده از زبان سخنگوی قوه قضائیه، جزئیاتی از پرونده شب‌دوست مالامیری توسط جواد ابطحی نماینده خمینی‌شهر در مجلس شورای اسلامی فاش شد.

سید محمد جواد ابطحی در گفت‌وگو با تسنیم با بیان اینکه در حال حاضر سرویس‌های امنیتی بیگانه برای شب‌دوست مالامیری که بدهکار بانکی است پناهندگی درست کرده‌اند و دیگر تحت تعقیب پلیس اینترپل نیز قرار ندارد، اضافه کرد: شب‌دوست مالامیری رقم‌های بسیار کلانی توسط رانت‌ از بانک‌های ملی و ملت اخذ کرده است.

مالامیری ارتباطات نزدیکی با خانواده حسین فریدون برادر رئیس جمهور داشته است. اسناد واریز پول به حساب دختر حسین فریدون در لندن و کانادا وجود دارد که نشان‌دهنده ارتباطات مالی بین فریدون و مالامیری است. از طرفی آقای رستگار از شعبه دوبی بانک ملت برای مالامیری وام‌های کلان اخذ می‌کند و مالامیری این وام‌ها را در بانک ملت ایران تبدیل به ریال و سپرده‌گذاری با سود بالا می‌کند! مالامیری مجموعاً حدود 2هزار میلیارد تومان وام دریافت کرده است.

ابطحی خاطرنشان کرد: همچنین مالامیری در یک مؤسسه خیریه غربالگری سرطان با آذر غفوری، همسر حسین فریدون همکاری داشته است.

**تحصیل توصیه‌ای حسین فریدون

در ادامه این داستان خبرگزاری تسنیم 28 تیر ماه سال 95 در خبری اختصاصی پرده از رانت آموزشی برادر رئیس جمهور برداشت.

در این گزارش آمده بود که حسین فریدون در سال 93 یعنی یک سال پس از روی کارآمدن دولت برادر خود، طی نامه‌ای از سوی سازمان سنجش آموزش کشور به دانشگاه شهید بهشتی معرفی و درخواست می‌شود نام‌برده به‌عنوان دانشجوی دکترای روابط بین‌الملل در این دانشگاه کشور به تحصیل بپردازد.

براساس برخی اسناد ارائه‌شده به کمیسیون آموزش، حسین فریدون به‌خلاف قانون و بدون داشتن امتیازات آموزشی (شرط معدل)، در دوره دکترای روابط بین‌الملل دانشگاه شهید بهشتی مشغول به تحصیل شده است. پس از طرح موضوع تخلف تحصیلی حسین فریدون، کمیته‌ای در کمیسیون آموزش مجلس شورای اسلامی برای رسیدگی به این موضوع تشکیل شد. محمد قمی، سید محمدجواد ابطحی و کارن خانلری 3 عضو کمیته پیگیری پرونده تحصیلی حسین فریدون شدند.

**تخلف حسین فریدون محرز شده است

سید محمدجواد ابطحی عضو کمیته سه‌نفره بررسی تحصیل حسین فریدون در گفت‌وگو با تسنیم گفته بود که  براساس بررسی‌ها، تخلف حسین فریدون محرز شده و پس از ارائه گزارش کمیته به کمیسیون، مجلس موضوع را به قوه قضائیه ارجاع خواهد داد.

اما با گذشت چندین ماه از تدوین گزارش تخلف تحصیلی حسین فریدون این پرونده در مجلس مسکوت مانده و محمدرضا عارف به‌عنوان رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات پارلمان تاکنون در‌این‌باره موضعی اتخاذ نکرده است، تنها در آخرین مورد درباره بررسی این پرونده در این کمیسیون به خبرنگار تسنیم گفته بود که "این موضوع مسئله مهم کشور نیست که به آن رسیدگی کنیم".

البته پس از ماه‌ها کش‌وقوس درباره تحصیل حسین فریدون، برادر رئیس‌جمهور در مقطع دکترای دانشگاه شهید بهشتی، قرار بود وی از رساله دکترای خود در 12 شهریور ماه سال جاری با موضوع  "گفتمان اعتدال در سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران، چالشها و فرصت‌ها" دفاع کند که پس از انتشار این خبر، واکنش گسترده  محافل خبری و علمی جلسه دفاع وی را به‌تعطیلی کشاند اما در اوایل مهرماه سال جاری حسین فریدون به‌صورت مخفیانه از رساله دکترای خود دفاع کرد که این موضوع نیز با حواشی و اعتراضاتی از سوی نمایندگان مجلس و دانشجویان مواجه شد.

حالا، باید ببینیم پس از کش‌وقوس‌های فراوانی که پیرامون تخلفات تحصیلی و اقتصادی "حسین فریدون" مطرح شده، تکلیف این پرونده در ایستگاه آخر قوه قضائیه چگونه روشن می‌شود.

 



:: بازدید از این مطلب : 411
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
ن : smsreson
ت : دو شنبه 29 بهمن 1397
.

پنل پیامک پل پیشرفت

 

پنل اس ام اس

 

متن از پنل اس ام اس شیراز

 

حامل های چهار شرکت بزرگ تلفن همراه اعلام کرده اند , که ارسال پیامک متنی و پیام کوتاه به مشتریان حقوقی خود را متوقف خواهند کرد و قراردادی را با دفتر دادستان کل دادستان امضا کرده اند و دادستان وعده داده است که این کار را متوقف کند.

این حرکت با هدف پایان دادن به "سر و صدا"، اصطلاح صورتحساب مربوط به خدمات شخص ثالث غیر مجاز صورت گرفته است.

 

 

پنل پیامک شیراز ** پیامک صوتی ** ارسال بلک لیست *

نمایندگی پنل پیامک شیراز ** نمایندگی پنل پیامک *

 

 

"این یک پیروزی برای کاربران تلفن همراه در سراسر کشور است. در حالی که پنل پیامک و پنل اس ام اسدارای مزایایی بسیاری است  و همچنین خوشحالیم که تصمیم گرفته اند از جریان رفتن پول مردم عادی به جیب کلاهبرداران  و حساب بانکی هنرمندان کلاهبردار جلوگیری کنند .

اکثر ارائه دهندگان خدمات تلفن همراه میتوانند مشتریان را قادر سازند تا به اهداف خیرخواهانه و کمپین های سیاسی کمک کنند.

 بعضی از شرکتها تصمیم به" خروج از برنامه های پرداخت پیام های حق بیمه به دلیل تغییرات و ادعاهای اخیر و رفتار نادرست در ارائه خدمات پیام رسانی به اشخاص ثالث و مشتریان خود گرفته اند. در حال حاضر بهترین گزینه برای ارتقا  کسب و کار و پیشرفت در مشاغل خود و ایجاد نام تجاری  , استفاده از اپراتور تبلیغات صوتی و نمایندگی پیامک و تبلیغات صوتی است.

 

در حال حاضر شرکت تک رایان سپهرخاورمیانه پیشرفته ترین سامانه ارسال انبوه پیامک تبلیغاتی باکیفیت و ارزان در کشور میباشد و دارای مجوز رسمی از سازمان صنعت و معدن , آماده ارائه بهترین خدمات پیامکی به شما عزیزان در سراسر ایران اسلامی میباشد.

 

این خبر خوب برای صنعت بازاریابی اس ام اسی و تبلیغات پیامکی است که به طور فزاینده نام خود را به عنوان چهره اخلاقی در تبلیغات مدرن تلفن همراه نام گذاری کند . با قانون موجود و استراتژی های بازاریابی تلفن همراه کمپین بازاریابی پیام کوتاه باید , یک قاعده "انتخاب" در نظر بگیرند.  این کار میتوان پیام های ارسالی ناخواسته  را از بین ببرد.

 

ما توان آن را داریم تا صدایتان را , به گوش همه برسانیم.

09164900129**07137325725

شرکت تک رایان سپهرخاورمیانه

 



:: برچسب‌ها: تبلیغات صوتی , پیامک صوتی , بازاریابی پیامکی , پنل اس ام اس , بازاریابی اس ام اسی , کلمات کلیدی , 50001400 , سرویس پیام کوتاه , پنل پیامک , پنل پیامک پیام رسون , نمایندگی پیامک , نمایندگی پیامک پیام رسون , پنل اس ام اس شیراز , پنل پیامک شیراز , پنل کاربری پیامک , پنل نمایندگی پیامک ,
:: بازدید از این مطلب : 450
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
ن : smsreson
ت : شنبه 27 بهمن 1397
.

پنل پیامک پل پیشرفت

 

پنل اس ام اس

 

متن از پنل اس ام اس شیراز

 

حامل های چهار شرکت بزرگ تلفن همراه اعلام کرده اند , که ارسال پیامک متنی و پیام کوتاه به مشتریان حقوقی خود را متوقف خواهند کرد و قراردادی را با دفتر دادستان کل دادستان امضا کرده اند و دادستان وعده داده است که این کار را متوقف کند.

این حرکت با هدف پایان دادن به "سر و صدا"، اصطلاح صورتحساب مربوط به خدمات شخص ثالث غیر مجاز صورت گرفته است.

 

 

پنل پیامک شیراز ** پیامک صوتی ** ارسال بلک لیست *

نمایندگی پنل پیامک شیراز ** نمایندگی پنل پیامک *

 

 

"این یک پیروزی برای کاربران تلفن همراه در سراسر کشور است. در حالی که پنل پیامک و پنل اس ام اسدارای مزایایی بسیاری است  و همچنین خوشحالیم که تصمیم گرفته اند از جریان رفتن پول مردم عادی به جیب کلاهبرداران  و حساب بانکی هنرمندان کلاهبردار جلوگیری کنند .

اکثر ارائه دهندگان خدمات تلفن همراه میتوانند مشتریان را قادر سازند تا به اهداف خیرخواهانه و کمپین های سیاسی کمک کنند.

 بعضی از شرکتها تصمیم به" خروج از برنامه های پرداخت پیام های حق بیمه به دلیل تغییرات و ادعاهای اخیر و رفتار نادرست در ارائه خدمات پیام رسانی به اشخاص ثالث و مشتریان خود گرفته اند. در حال حاضر بهترین گزینه برای ارتقا  کسب و کار و پیشرفت در مشاغل خود و ایجاد نام تجاری  , استفاده از اپراتور تبلیغات صوتی و نمایندگی پیامک و تبلیغات صوتی است.

 

در حال حاضر شرکت تک رایان سپهرخاورمیانه پیشرفته ترین سامانه ارسال انبوه پیامک تبلیغاتی باکیفیت و ارزان در کشور میباشد و دارای مجوز رسمی از سازمان صنعت و معدن , آماده ارائه بهترین خدمات پیامکی به شما عزیزان در سراسر ایران اسلامی میباشد.

 

این خبر خوب برای صنعت بازاریابی اس ام اسی و تبلیغات پیامکی است که به طور فزاینده نام خود را به عنوان چهره اخلاقی در تبلیغات مدرن تلفن همراه نام گذاری کند . با قانون موجود و استراتژی های بازاریابی تلفن همراه کمپین بازاریابی پیام کوتاه باید , یک قاعده "انتخاب" در نظر بگیرند.  این کار میتوان پیام های ارسالی ناخواسته  را از بین ببرد.

 

ما توان آن را داریم تا صدایتان را , به گوش همه برسانیم.

09164900129**07137325725

شرکت تک رایان سپهرخاورمیانه

 



:: برچسب‌ها: تبلیغات صوتی , پیامک صوتی , بازاریابی پیامکی , پنل اس ام اس , بازاریابی اس ام اسی , کلمات کلیدی , 50001400 , سرویس پیام کوتاه , پنل پیامک , پنل پیامک پیام رسون , نمایندگی پیامک , نمایندگی پیامک پیام رسون , پنل اس ام اس شیراز , پنل پیامک شیراز , پنل کاربری پیامک , پنل نمایندگی پیامک ,
:: بازدید از این مطلب : 449
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
ن : smsreson
ت : شنبه 27 بهمن 1397
.
نویسندگان
آرشیو مطالب
مطالب تصادفی
مطالب پربازدید
چت باکس
تبادل لینک هوشمند
پشتیبانی